Monday, August 7, 2017

DAPATKAN KAMBING GOLEK SENTUHAN CEF ROY

RATA-RATA orang ada memberikan khidmat KAMBING GOLEK. Namun KAMBING GOLEK yang diusahakan oleh Cef Roy Alkanz rasanya agak berbeza dengan kambing-kambing golek yang ada di pasaran. Sekali mencuba pasti nak lagi. Memang cukup sedap.

Menurut Cef Roy Alkanz,  setelah bertahun-tahun berada dalam dunia masakan beliau telah mengadunkan ramuan masakan arab, mediterranean  dan tempatan  untuk menghasilkan ramuan atau rempah kambing goleknya yang memberikan rasa yang amat berlainan.

Rata-rata pelanggan yang pernah merasai kambing golek Cef Roy Alkanz mengakui  mereka tidak pernah merasainya di tempat lain.

Disamping menyediakan Kambing Golek Cef Roy Alkanz juga merupakan pakar masakan Nasi Arab. Bagi mereka yang membuat tempahan Kambing Goleknya boleh juga  menempah pakej Nasi Arab. Cef Roy pernah mengerakkan beberapa Restoran Nasi Arab di sekitar Kulim, Seberang Jaya, Bukit Mertajam dan Kepala Batas.

Cef Roy Alkanz juga merupakan pakar perunding bagi mereka yang ingin membuka Restoran Nasi Arab serta restoran-restoran biasa. Beliau dapat membinakan konsep yang lain dari yang lain bagi menarik perhatian pelanggan.


Bagi mereka yang ingin memberikan rasa lain dari yang lain Kambing Golek kepada tetamu yang di jemput boleh menghubungi Cef Roy Alkanz.  Cef Roy Alkanz juga menyediakan Pakej Nasi Arab untuk majlis-majlis keramaian. 

 Malah jika  ingin mendapatkan sentuhan kreatifnya bagi membina konsep  untuk membuka restoran Nasi Arab atau pun restoran  biasa boleh  melantik beliau sebagai konsultant  dan hubungi beliau  di talian 017-471 0021.


IKUTILAH VIDEO PENDEK BLOGGER
KLIK IMAGE UNTUK KE PORTAL

KLIK IMAGE UNTUK KE PORTAL

KLIK IMAGE UNTUK KE PORTAL

KLIK IMAGE UNTUK KE PORTAL

No comments:

Post a Comment